Zeilmakerij OOST

Laat je zeil (niet) stikken!

U bent toe aan een nieuw dekzeil voor uw boot?

In dat geval ontvangen wij graag de maten van de boot (lengte/breedte) plus wat recente foto's, zodat we een indruk hebben. U kunt één en ander sturen via ons Contactfomulier of direct naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Het namaken van het oude dekzeil doen we in principe niet meer. Dus uw boot zal even een weekje op de wal moeten zodat een mal gemaakt kan worden van het nieuwe dekzeil. Dit is in principe mogelijk bij de Kromhoutwerf. Daar wordt uw boot op de kant gezet en wij maken dan de mal en vervolgens het dekzeil. In het algemeen brengt u de boot op maandag (of in het weekend ervoor), wij maken wij de mal op maandag/dinsdag en als alles klaar en in orde is plaatsen we het nieuwe dekzeil op donderdag/vrijdag, zodat u aan het eind van de week weer over uw boot kunt beschikken.

Mochten er aanvullende werkzaamheden moeten worden verricht, zoals bijvoorbeeld anti-fouling aanbrengen of uw buitenboordmotor laten checken, dan is dat uiteraard mogelijk in overleg.

20200228 112136 HDRdekzeil 02

 dekzeil 04

 

 dekzeil 03

 

Aangepaste openingstijden

Momenteel werk ik niet vanwege oververmoeidheid en neem ik derhalve ook geen nieuw werk aan.
Tot 1 september 2021 zijn wij alleen op de vrijdagen geopend van  10:00 - 17:00 uur.

Reparaties wel mogelijk!

We nemen wel reparaties aan, als u een reparatie heeft aan uw dekzeil of bootkap, dan kunt u deze op vrijdag tussen 10 en 5 afgeven bij mijn collega Inger.

Prijzen dekzeil

Een eenduidige prijs voor een dekzeil is vrij lastig te geven. Grofweg begint het bij € 750,- voor een kleine boot van 4 meter. Het hangt er ook van af welke soort bevestiging u wilt (gewone drukknopen, LoXX, of zandzakken), bij een boot langer dan 7 meter wordt het zeil meestal in tweeën gedeeld, zodat het hanteerbaar blijft en aan elkaar gekoppeld door middel van 2 ritsen. Dat is dus wat extra werk waar een prijskaartje aan hangt.

 

Heeft u een specifieke vraag, neem dan Contact op voor meer informatie.