Zeilmakerij OOST

Laat je zeil (niet) stikken!

Reparaties

U kunt bij ons terecht voor het doorstikken of reparatie van uw bootkap. Hiervoor brengt u de kap langs en nemen we kort door wat er dient te gebeuren en overleggen we wanneer het werk klaar moet zijn. Veelvoorkomende reparaties zijn: het doorstikken van de naden, een rits of raam vervangen, de bies opnieuw plaatsen en kleine reparaties daar waar het doek kapot is.

Nieuw werk

Als u nog beschikt over het oude dekzeil, dan is dat in het algemeen prima geschikt om een kopie van te maken. Een mal maken op de boot kan alleen als de boot op een trailer ligt of in de stalling. Voor sommige projecten zoals een huik, kunnen de maten wel worden doorgegeven.

Dekzeil laten maken?

We maken graag een nieuw dekzeil voor u, maar doen dit graag op basis van het oude dekzeil. Dus als u dat nog heeft dan kunnen we daarvan een perfekte kopie met eventuele verbeteringen maken.


Als we toch een mal maken, dan doen we dat liever niet op de boot die in het water ligt, want dat wiebelt, en je kunt er niet omheen lopen, dus voor het maken van een nieuw dekzeil dient de boot echt op de kant te liggen. Dit is in principe mogelijk bij de Kromhout werf tegen een vergoeding.


We zitten liever achter de naaimachine dan in de auto, dus onze voorkeur gaat uit naar opdrachten in Amsterdam.

Prijslijst reparaties

Klein raam vervangen: € 40,-
Middelgroot raam: € 60,-
Groot raam: € 80,-

Rits vervangen bootkap: € 60,-
Uurprijs: € 60,- per uur

Alle prijzen zijn inclusief BTW.